Tinand cont ca nu a venit la 28 de zile de la ultima menstruatie, acum poate aparea oricand, fara nici o legatura cu data ultimei menstruatii.
Esti foarte tanara si dereglarile astea sunt normale la varsta ta. Nu au legatura nici cu virginitatea nici cu masturbarea, stai linistita. Daca timp de 6 luni nu apare menstruatia, e cazul sa te vada un pediatru sau un endocrinolog. pana atunci, nu te ingrijora, daca nu ai dureri abdominale.
Te-ai masturbat cumva cu un penis? Daca da poti astepta linistita 9 luni, apoi iti va reveni ciclul la normal.
Am patit si eu tot pe la 15 ani.La mine a drat vreo 5 luni, apoi nu am mai avut probleme.Stai linistita.
Sinecr eu cred ca trebuie sa astepti.totul este ok stai linistita.nu ai ce sa patesti
Nu iti fa griji... daca esti in primii 2-3 ani de cand iti vine menstruatia este ok.
Si mie mi-a intarziat o luna dupa care mi-a venit.
Se pare ca imi intarzie si luna aceasta dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca este normal pentru varsta noastra.
:-o @DianaLostInDreams vorbesti serios. Poate sa iti intarzie 5 luni? :-o (banuiesc ca asta se intampla cand esti la inceput)...mersi de informatie... :-o
Te puup! Be happy!
E normal la inceput sa vina neregulat, cel mai bine tii evidenta pe calendar. O sa-ti foloseasca mai tarziu daca mergi la ginecolog sau iti incepi viata sexuala.
Stai linistita o sa vina. Dar daca prima oara ti-a venit acum cativa ani si de fiecare data regulat, si brusc ai o intrerupere ca asta cel mai bine e sa mergi la ginecolog cu mama ta sa vezi ce zice. Numai bine!
Bună.
Atenţie, nu este obligatoriu să curgă sânge la deflorare (dezvirginare).
Nu rămâi însărcinată de la această practică ci în urma unui contact sexual neprotejat cu un bărbat în perioada ta de fertilitate.
La vârsta ta, cel mai frecvent este o dereglare hormonală, cu trecerea timpului se echilibrează.
Mare grijă la igiena mâinilor şi zonei intime.
Pa, pa.