|

Hei hei hei, buna tuturor.Am o problema cu unghia de la degetul mare de la picior mai exact nu mai creste si ma doare la,, rădăcina". Mai exact sub piele si puroiaza acolo. Mentionez ca acum ceva timp am avut durere si am vazut ca s-a crăpat putin la baza unghia si de atunci au început durerile din cand in cand, acum s-a si înroșit putin pielea, unghia e putin mai cenușie. Ce sa fac? Sa o fac,, să-mi" cadă? Sau (mentionez ca am 21 de ani, băiat si am mai avut probleme cu unghiile, dar altcumva).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca e vorba de un colt de unghie incarcat cum se cheama, foarte multe persoane am auzit ca s-au operat pentru asa ceva din pacate, bine nu te gandi ca e nu stiu ce operatie, dar necesita interventia medicala, adica nu se face acasa.
Ideal ar fi sa faci demersurile sa scoti acel colt ca altfel o sa schiopatezi si te mai si infectezi.

| explică:

Am avut si colț încarnat, acum e vorba de baza unghiei, mai exact spre jumătatea stângă jos, coltul de la baza daca se poate numi asa acolo puroiaza fi doare etc, iar medici în general stiu doar sa umble la bisturiu, crede-mă că am fost pentru încarnare si tot de pe internet am filtrate si cercetat si am rezolvat mai bine, chiar dacă nu recomand asta in prima instanta sau la general.

| a răspuns:

Buna,
Cel mai bine ar fi sa mergi la un medic.