| KindKid17 a întrebat:

Acum 4 ani. am facut 3 anestezii totale. Pentru ca am fost operat de 3 ori la mana dreapta la cot. Intrebarea este. Eu ma simt adormit mai tot timpul. la scoala nu-s atent deloc. nu ma pot concentra deloc. si nu mai sunt atent la nimic. Sa fie oare de la anestezii? Chiar daca sunt de acum 4 ani. Chestia asta cu adormitul e cam de-un an. FUNDA PLS AJUTOR

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este de la anestezii. Un numar de 3 anestezii este chiar mic, de la 100 incolo e posibil sa ai probleme, dar foarte minore (de exemplu sa uiti ceva marunt). Trebuie sa cauti alta cauza

| Anonimuserr a răspuns:

Nu cred că este de la anestezii. Nu are legătură.
Trebuie să faci un set de analize complet pentru a diagnostica.
Ce simptome ai_ Eşti obosit, dormi bine noaptea la ce oră te culci? Care este programul tău?

| KindKid17 explică (pentru Anonimuserr):

Deci. Eu dorm bine noaptea. dorm dus. nu ma scoala nici alarma. ma culc pe la ora 23-24. Si ma trezesc la 07:15

| Porcusorul a răspuns:

Probabil ca esti anemic, insa ai nevoie de niste analize biochimice si hemoleucograma completa.