| Mihaela2729 a întrebat:

Hei, va rog frumos, am nevoie de raspuns urgent! Am mancat ieri in exces, m-am umflat foarte tare in burta. Pe la 3 noaptea m-am trezit si m-a durut burta pana pe la 8 dimineata. Azi iar am mancat peste masura si iar am facut burta uriasa.
Mi-a plesnit stomacul sau ceva? Mi-e frica rau.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cred ca ti a plesnit capul de la prostie, ia un triferment si un colebil sa accelerezi digestia si sa astepti sa te duci la wc sa golesti mațu.

| WhiteLife a răspuns:

Daca s-ar fi intamplat asta ai fi avut dureri ingrozitoare. Poti lua un Triferment (sau Colebil, daca ai prin casa), evident, cea mai buna solutie e sa mananci cumpatat, pentru ca organismul tau nu e obisnuit sa digere dintr-o data atata mancare. E normal sa te atentionze.

| Panamax a răspuns:

Porcul meu mai face asa.

| laSoledad a răspuns:

Nu-ti fie frica, copiii africani o duc mai rau ca tine.

| DanielPH a răspuns:

Nu-ti va exploda stomacul, in schimb iti vor exploda hainele nu in foarte mult timp. laughing

| VI3 a răspuns:

Și mie mi s-a întâmplat asta, dar eram stresat în perioada aceea, iar pe mine mâncarea mă făcea fericit laughing.
Când te trezești dimineața, nu mai mânca nimic până la ora 12 sau mai bine 14, iar după poți mânca, dar nu 3 mese la o masă laughing.
Stai liniștită, stomacul este ca o pungă și se mărește, dar are o limită și el. Există persoane care au murit din cauza faptului că au mâncat prea mult, dar dacă tu ești cea care a scris întrebarea, înseamnă că ești bine laughingwinking.
Baftă!

| LaElly11 a răspuns:

Nu cred că ai nimic grav, doar ai exagerat cu mâncatul. Azi nu mai mânca nimic și bea un ceai sau două de mentă. Încearcă pe viitor să mănânci în cantități normale.