| SonnyaMoustache a întrebat:

Heii!
Am facut in noiembrie 12 ani, am 39 kg si 1.40 si un pic( cv de genul ) inaltime. Daca ma apuc de inot vara asta mai este vreo speranta sa ma mai inalt vreun pic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DemonvsAngel a răspuns:

Ţine si de gena ta sa stii. Daca parintii tai sunt inalti si tu te vei inalta daca nu sunt poti incerca volei, baschet sau inot cum ai precizat tu.Eu am vacut inot si am 13 ani si am 1.65.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sunt mari sanse sa te inalti pentru ca oricum esti in crestere iar daca te mai apuci si de inot e si mai bine

| Crucified a răspuns:

Da

| Okami23 a răspuns:

Ai mai creste ceva, pana la 18-20 ani cresti

| OstachiAndrada1978 a răspuns:

Uuuuuu eu am 10 ani si 1 40 da cresti poti face si volei

| Giulietta1 a răspuns:

Daca vrei sa fii mai inalta fa voleibig grin

| Pufoosheenia a răspuns:

Pai... eu in locul tau as merge la bascket, deoarece acolo chiar poti sa te inalti! Succes! happy

| Aida12345 a răspuns:

Daaa pana la 18 ani corpul tau este in dezvoltare maxima te inalti oricum si fara inot happy