| InsanityGirl006 a întrebat:

Heii TPU. Am vazut acum cateva zile pe youtube Insanity Workout de la Shaun T. si is la ziua a treia deja, e foarte greu straight face Vreau sa stiu daca merita, a facut vreunul dintre voi? In cat timp s`au vazut rezultatele si ce rezultate s`au vazut?

O intrebare suplimentara : Ce dieta ar trebui sa tin? vreau o dieta bazata pe 500-600 de calorii. Maxim 700. Nu vreau vrajeli de diete gen slabesti 4 kg intr-o saptamana sau un kg pe zi laughing chiar daca slabesti, o sa te ingrasi dublu. vreau un ritm bun gen 1 kg pe saptamana

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cu dieta hipocalorica si exercitiile de care spui, nu rezisti nici o saptamana.

| InsanityGirl006 explică (pentru Abh):

Pai pana acum am rezistat :p si is la ziua 5 acum straight face laughing

Abh
| Abh a răspuns:

Mai vorbim cand iti va cadea parul, ti se vor exfolia unghiile si vei fi tot timpul obosita, din cauza ca iti vei priva organismul de substante nutritive.

| NastyCatii a răspuns:

Salut! eu is in sapt a 2a de insanity si iti pot spune ca daca te-ai apucat de acest program si vrei sa ai si rezultalte trebuie sa si manancihappy. trebuie sa ai energia necesara sa faci fata antrenamentelor care dupa cum spui si tu sunt dificile si daca nu ai energie destula sa le faci cum trebuie le faci degeaba. timp si energie pierdute thinking