si mie imi place ciocolata. in aceeasi situatie sunt eu cu Kinder maxi... o ador! dar asta nu inseamna ca sunt dependenta, imi place f mult si cand simt nevoia de ceva dulce, stiu ca este solutia perfecta!
In rest nu stiu ce sa zic.am o alimenatie normala, echilibrata, inlocuieste ceva-ul dulce cu un fruct, un pahar cu suc de fructe natural...
. Pot sa faci diapet.
Nu mai manca.
Incearca sa nu mai mananci ciocolata milka.
In primul rand este vina mamei tale.
Ar putea sa nu iti mai cumpere si etc
.
NU MAI MANCA!
Incearca.
Ce e asa de greu?!
Viata pe care o duci u este nesanatoasa.
@anutzzaa pot zice ca tine de ceva vreme.mai bine de 1 an.pana atunci mancam mai rar. cam o ciocolata pe saptamana.dar acum se pare ca ma controlez mai greu.voi incerca totusi sa inlocuiesc cu ceva.
Nu cred ca esti dependenta. Dar spune de cand simti nevoia asta de a manca in fiecare zi o ciocolata milka? Te intreb pentru ca si eu am perioade cand mananc ba o anumita ciocolata zilnic, ba un anumit suc beau zilnic, ba o anumita prajitura, ba portocale sau banane simt nevoia sa mananc zilnic, dar astea tin aproximativ 2-3-4 saptamani, apoi am o pauza cand nu am niciun fel de pofta si iar incep cu altceva. Deci de cat timp tine pofta asta a ta cu milka?