| Pisica_Iulya_1990 a întrebat:

DEci eu nu mananc nimic toata ziua pana seara. ( mai mananc uneori cate un biscuite sau un iaurt)). La ora 16:00 am dansuri. NIciodata nu am destula energie si ma simt obosita iar antrenoarea zice ca nu fac miscarile cum trebuie. Credeti ca daca as manca as avea mai multa energie si m-as descurca mai bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai nevoie de odihna si mancare, de aceea te simti fara energie

| CherryLove a răspuns:

Alimentatia este foarte importanta si strans legata de energia si vitalitatea organismului. Corpul nu isi furnizeaza singur energia de asta trebuie sa mananci consistent. Micul dejun este cea mai importanta masa deoarece furnizeaza energia pentru o mare parte din zi. La fel cum tu mananci odata seara asa mananca unii doar dimineata si le ajunge pana seara tarziu cu toate ca nu este un obicei sanatos.
Ai mentionat ca faci dans ei bine facand miscare tu ai nevoie sa mananci mult mai mult altfel o sa slabesti si poate exista riscul sa te imbolnavesti. Aportul de calorii necesar pentru o zi este in jur de 2000 calorii cu atat mai mult daca ai activitate fizica intensa acest aport se poate ridica pana la 2400. Sper sa te gandesti sa papi mai mult. Multa sanatate!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal, tu ce crezi? iti chinui organismul, dupa ce ca il infometezi il mai pui si la efort cand faci dansuri. mananca la micul dejun macar daca nu la si la pranz

| Caty2000 a răspuns:

Uite : caloriile sun ENERGIE. Daca nu sunt folosite( nu faci sport, nu mergi stai doar la comp pe scaun) se trasforma in GRASIME (pe burta picioare etc). Tu nu manca mai mult de 1000 calorii pe zi si tot va fi ok(poti vedea cate calorii are un fel de mancare de pe net, sau de pe ambalaj). Te vei simti bine si nu te vei ingrasa.

| LifeIsOverrated a răspuns:

Cee?! Nooo mai no deci daca mananci si tu ca un om normal cu creierul la el o sa te simti si mai obosita decat erai inainte, nu o sa te mai poti misca din pat DELOC si o sa iti apara par in talpa si in palme si pete mov pe limba! Cand vad intrebari retarde ca asta imi vine sa imi iau campii. Poate cand o sa ajungi la spital o sa iti dai seama ce faci. Ai pus intrebarea la misto?

| Almássy a răspuns (pentru LifeIsOverrated):

Vrea sa isi dea importanta.sa se faca remarcata''

| LifeIsOverrated a răspuns (pentru Almássy):

Eu inca sper ca e o gluma. Lasand la o parte prostia (daca e adevarat), e foarte periculos.

| rralu123 a răspuns:

Normal ca da, trebuie sa ai de unde sa iei energie(nu zic sa te indopi cu mec sau kfc)