anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi TPU!
Mi-am scos un dinte acum 2 ani. Sunt șanse să îmi dea altul?
Menționez că sunt fată și am 17 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, iti dă dentistul altul. Nu mai creste.

| Simpatic a răspuns:

Nu sunt sanse, dintii cresc doar la copii mici nu la toate varstele.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai exista nici o sansa sa-ti creasca alti dinti la 17 ani.
Dintii de lapte se schimba intre 5 si 8 ani.
De aceea este bine sa mergi la dentist si sa repari ce ai stricat in gura, in loc sa scoti dintii si maselele, ca altii nu-ti mai cresc si apoi implanturile dentare sunt foarte scumpe si extrem de dureroase.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu stiu cat costa implanturile, cat costa sau cat de dureroae sunt, dar exista si varinta protezei dentare, mai accesibile.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Proteza dentara la 17 ani?
Protezele sunt pentru mosii si babele de peste 75-80de ani si tu-i sugerezi unei copile de 17 ani sa-si puna proteza?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

USUREL! NU te aprinde ca te arzi!
E vorba DOAR de un dinte! se poate pune implant si poate si-l poate permite
Dar daca neglijeaza dintii se strica unul dupa altul in cativa ani si costurile cresc.Nu stiu daca familia fetei isi permite sa isi poate faca implaturi daca veniturile sunt la medie.
Era doar o sugestie, sa stii ca protezele imita implantul destul de bine!
Oricum hotararea finala nu o luam noi!

| sierra1 a răspuns:

"am scos un dinte acum 2 ani. Sunt șanse să îmi dea altul?"

stomatologul ți l-a scos, nu?
Sanse să-ți dea altul sunt: plătești și-ți planteaza altul. Dar plătești bine!

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai tu in doi ani nu ti-ai dat seama ca nu are cum sa iti creasca altul?
Mergi la dentist! probabil iti va propune sa iti faci implant doar pentru dintele lipsa, dar va trebui sa platesti.
E mai bine asa decat sa ti se strice dintii care implica costuri mai mari pe viitor.

| NunuNini a răspuns:

Dintii de lapte se schimba la 6-7 ani. Dintii definitivi nu se mai inlocuiesc natural. Doar implant sau alte metode stomatologice.

| hacktek a răspuns:

Daca te referi la dentist, da, sunt mari sanse sa iti dea (contra cost) altul.
Daca te referi la Dumnezeu, acesta iti da dintii doar de doua ori. A treia oara trebuie sa ii platesti.