| tonyc7 a întrebat:

Imediat dupa ce v-ati certat serios cu o ruda apropiata care v-a adresat niste vorbe grele, ati simtit niste modificari incomode aparute imediat in organismul vostru? Daca da, care au fost acelea, ce ati simtit mai exact, in ce parte a corpului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Ar putea fi dureri de cap, durerile intr-o parte a abdomenului, usoare ameteli si ar fi datorita neurotransmitatorilor ce au considerat ca exista un pericol iminent

| GygyDuru a răspuns:

Dupa ce m-am certat cu un unchi mi-a venit sa urinez.

| Misteriosul333 a răspuns:

Am prins un fel de rezistență la așa ceva. Dacă vrei să te imunizezi gândește pozitiv, ai mai multă încredere în tine și mai mult curaj.

| macaroane3 a răspuns:

Emotii si senzatii pe care nu le mai simt pentru ca efectiv rudele noastre sunt ba modele videochatiste cu boli la psihitrie ori niste egoisti infecti megalomani care au adunat bani de 3 case si au dat buzna la mamaie cand a murit, in casa sa rastalmaceasca orice era ramas avere. Nu s-au gandit ca sora lor e bolnava grav cu dizabilitate mintala dupa un accident, efectiv inainte de pandemie mi-am luat un reality check de la viata, despre ce oameni am eu in familie, ce falsi au fost prietenii mei din scoala etc. insa bineinteles ca initial am simtit multa vinovatie si durere, cand esti dat afara din trib instinctiv sau trebuie sa te retragi singur din groapa cu serpi simti o rana puternica.