Vezi ce bine slabesti daca te autosugestionezi, chiar si cand slabesti trebuie sa gandesti pozitiv.
Eu am slabit 3 kg in 2 saptamani, am baut ceai Xiang adipose tea 2 cani pe zi, si cel putin 2 litri de apa pe zi, in rest am mancat normal, insa nu mai tarziu de ora 20. Bafta.
Sa nu te stresezi ca sa slabesti in timp rapid, dupa parerea mea este nesanatos pentru organizm. Cum spune si @elena este bine ca te autosugestionezi. Ai rabadare si vor fi si rezultate. Oricum, presupun ca ai tu dieta ta pe care o urmezi asa ca iti doresc succes!
Mi s-a intamplat si mie nici eu nu stiam de la ce e, oricum eu imi faceam iluzii ca am slabit
Si eu tot asa slabesc!
Este posibil sa nu-ti arate cantarul, mi-a explicat o data doctorul de familie de ce, dar nu stiu sa-ti reproduc exact ce a zis
De aceea mai nou curele de slabire se masoara in cm, nu kg
Iubita de slabi ai slabit din moment ce hainele iti sunt mai largi dar greutatea corporala ti se trage ca esti osoasa
Iti zic eu de ce, grasimea e usoara, o dai jos, dar la cantar nu se vede. Stai linistita, conteaza sa se vada in realitate, nu pe cantar.
Ioana, daca ai observat ca hainele au devenit largi, atunci draga mea sa stii ca ai inceput sa dai jos, oricum nu te bucura degeaba mai ai multa munca pana ai sa reusesti ceea ce ti-ai promis tu insusi si fara abuzuri ca sa slabesti repede.
Cand te cantaresti ii bine sa ai pe tine ceva mai usor sau chiar nimic, iar de fiecare data cand te cantaresti sa procedezi la fel.
Succes.
Mie mi s-a intamplat exact la fel. Se vedea la haine mult, dar la cantar 1-2 kg. Ideea e ca eu faceam si sport si am inteles ca dadeam jos, dar la inceput sportul ma facea sa imi creasca putin masa musculara si sa compenseze scaderea. Insa asta e doar la inceput, pentru ca dupa aceea a inceput si cantarul sa arate ce aratau hainele :-) Asa ca nu te stresa, e ok, slabesti :-)