Am făcut analizele și probele din scaun. Toate negative
Da,analizele sunt bune.
Pai totul a început cam acum un an, mi-au apărut niște ganglioni, după ma simțeam din ce în ce mai obosita, ma dureau muschii, din Decembrie 2021 s-a redus apetitul alimentar.
Într adevăr am tiroida de 10 ani, iau euthyrox în fiecare dimineață. Am fost la medicul meu endocrinolog si am făcut ecografia tiroidiana și cam atât. Nu prea m-a lămurit dacă toate aceste simptome au legătură cu tiroida, a spus ca o depășește
Du te la alt medic si fa analize la tiroida, ca sa vezi daca de acolo se trage apetit scăzut sau nu.
Mergi la un medic endocrinolog, fiindca acela iti face analize specifice hormonale si te ajuta sa te pui pe picioare.
Daca celulele imunitare sunt normale e putin probabil sa ai ceva cronic. Mergi la un psihiatru ca sa discuti. E posibil sa fi avut ceva dar daca nu apare pe analize inseamna ca nu mai este, de ex covid. Eu iti recomand sa nu te mai gandesti ca ai o anumita boala si sa tragi din greu cu mancatul si sport ca aia e responsabilitatea ta. Mai faci analizele peste 6 luni si vezi daca e mai rau