| RobbyPh a întrebat:

M-am muscat obrazu in interior si de 4 zile tot ma doare e putin umflat nu are puroi e muscatura mica asa accidentala in somn credthinking Ce as putea sa fac sa imi treaca mai repede?laughing

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Evita sarea deorece o sa te afecteze mai mult.
Dar nu e o mare problema si eu am patit-o de multe ori.
O sa iti treaca.

4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Si eu m-am muscat ieri cand mancat ceva dar azi deja nu ma doare... trebuie sa ai rabdare ca trece de la sine> daca simti ca o bubita acolo poate e afta si trebuie sa iti clatesti gura cu apa cu bicarbonat de sodiu de mai multe ori pe zi.

| thalyslly a răspuns:

Sa eviti sarea si alimentele acre care irita mai rau mucoasa si bauturile carbogazoase
in rest nu prea ai ce face

| petre059 a răspuns:

Nu ai ce face cavitatea bucala este umeda in permanenta si orice bubita se vindeca mai greu, asa ca nu iti trebuie decat rabdare si evita cand mananci sa atingi partea acea, sarea cicatrizeaza mai repede dar nu cred ca rezisti la usturime laughing)

| tomthecat a răspuns:

Muşcătura a fost bruscă şi involuntară (a fost fără voinţa ta? a fost ca un fel de spasm?) Ştii de ce te întreb?
E posibil să ai hipocalcemie severă / spasmofilie cu crize de tetanie şi de-aia îţi muşti involuntar limba sau obrazul interior. Trebuie să-ţi faci analize (calciu şi calciu ionic) şi chiar un set de investigaţii recomandate de medicul de familie.