anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma doare in stanga fata fix sub san (kreka sub inima nu stiu inca) tusesk keva ma apuka durerea,, ma apasa si se opreste de abia cand apas acolo tare
ce pot avea?
si mai exact ce pot lua?
Sant putin bolnav, tusesc atat tot, dar atunci cand tusesc ma doare fix acolo, la fel si cand trag aer tare in piept

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BGDs a răspuns:

Daca zici ca esti putin bolnav, e posibil sa fie doar o nevralgie intercostala ( cu alte cuvinte, ai un fel de "carcel" acolo). Daca avea pneumonie si durerea asta era data de un abces sau focar pneumonic, aveai o stare generala extrem de proasta si nu spuneai probabil ca esti doar putin bolnav happy ( asta e parerea mea doar ). Eu zic sa iti dai in locul unde te doare cu unguent antiinflamator (de ex diclofenac) si sa freci bine. Daca nu iti trece dupa niste incercari cu Diclofenac, mergi la un medic internist sa te consulte

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu iei nimic, prezinți o urgență care trebuie văzută de cardiolog. Mergi mai repede la spital, la camera de gardă.
Multă sănătate.
Pa, pa.

| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil ai o afectiune pulmonara, pleurala sau si una si alta (pneumonie cu reactie pleurala secundara). Ar fi bine sa mergi la medic in viitorul apropiat. Ai nevoie de tratament serios, nu doar simptomatic. http://www.i-medic.ro/boli/pleurezia

| IMC90 a răspuns:

Probabil este de la tuse (daca ai tusit mult se poate intampla). Mergi la medic sa-ti recomande niste analgezice.

| InsanelyWicked a răspuns:

1) daca esti baiat NU AI SANI ~
2) du-te la medicul de familie, nu poti fi consultat pe internet.
Sper sa te faci bine, multa sanatate iti doresc! ~

| SkaterBaa a răspuns:

Multumesc, am aflat ca de fapt nu sunt bolnnav totu este de la tutun, am primit un fel de prostie sa trag in fiecare zi in mine sa mi se curete
Multumesc tuturor

| BGDs a răspuns (pentru SkaterBaa):

Nu are ce sa fie de la tutun ca sa iti dea dureri in piept dintr-o data. Ce ai primit sa tragi in fiecare zi si de la cine?

| SkaterBaa a răspuns:

Smokerade scrie pe el

| SkaterBaa a răspuns:

E ca la narghilea numa ca e mult mai mica si pipa nu exista... si nu o fabrici tu happy o fiola cu un butonas si cu un furtunas carel bagi in gura si trebuie sa fac asta de 3 ori pe zi ca sa-mi treaca prostia cu plamani
Ai si tu probleme sau?

| BGDs a răspuns (pentru SkaterBaa):

Nu am mai auzit de el pana acum. E un produs natural vad. Cred ca e ceva care te ajuta sa te lasi de fumat. Daca functioneaza, inseamna ca tot ai rezolvat ceva. Eu m-am lasat de fumat fara niciun ajutor (poate doar dropsuri) happy