| Wickedklw a întrebat:

Ma doare spatele in zona de sus dreapta sub gat inspre umeri. Poate fi semn de spondiloza? Sau sunt doar victima generatiei care daca o doare ceva imediat se gandeste ca e bolnav grav?
Simt de cateva luni disconfort in zona aia, initial banuiam ca e ceva raceala la plamani, ca PRIMA DATA AM SIMTIT dupa ce odata dormind dezbracat la spate in frig, m-am racit tare la spate. Insa acum durerea mi se pare exterioara la articulatii nu interioara + pana acum era doar un disconfort de ieri a devenit suparator.
Am 28 de ani, stil de viata mixt, nu fac sport dar stau in picioare des cate 10 ore pe zi, pe cand in alte zile stau 10 ore pe scaun.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia vimovo si o sa i ti treaca, poate ai un junghi intercostal.

| Iote a răspuns:

Nici spondiloza nici paranoia. Statul gresit pe scaun la birou, la calculator, privitul filmelor pe telefon intr-o pozitie gresita, ceva de genul asta. Corecteaza pozitia si fa periodic cateva miscari de intindere (maini, spate).

| NunuNini a răspuns:

Daca de ieri a devenit suparator, de luni mergi la medicul tau. Sanatate!