| Mireness a întrebat:

Mă mănâncă foarte tare picioarele... Pielea acestora! După ce stau câteva minute în picioare, mă ia cu mâncărimi, poate se datorează si vârstei (13 ani-14) ...Nu stiu, voi ce ziceti?!?! Urgent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! In primul rind ce esti fată sau băiat? In al doilea rînd de cît timp ai aceste mîncărimi? Si numai picioarele te mănincă? Sau si mîinile? Cel mai bine mergi la medic si fa ti toate analizele, poate ai o alergie a vreun aliment.

| Mireness explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt fata si le am de vreo 2 ani, iar astea apar dupa cateva minute de stat in picioare...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ppsibil sa fie din cauza circulatiei sîngelui in picioare daca ai o circulatie proastă atunci apar mîncarimile acestea deoarece nu se alimentează tot corpul cu sange proaspăt. Dar trebuie sa mergi la medic sa te consulte un ortoped sa i si dea si el cu părerea.