|

Mă poate ajuta cineva? Știți de pe ce site pot cumpara pudra evera? impotriva hiperhidrozei? Vă mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Hiperhidroza se declanșează si ea din cauze diverse. Consulta ti medicul de familie! Pudră poti folosi de la orice firma, sa fie de bebeluși ca sa nu faci alergie.

| a răspuns:

Ai incercat Odaban pentru hiperhidroza? Au și spray și pudră și crema, daca nu mă înșel.

| a răspuns:

Chiar daca gasesti, atentie! Pudra va bloca glandele sudoripare, toata transpiratia va ramane in interiorul corpului si vor apare alte probleme. Mult mai grave. Prin transpiratie, corpul regleaza anumite disfunctii. Fiind excesiva, e cazul sa mergi la endocrinolog ca sa-ti gaseasca cauza si remediul in functie de asta.

| a răspuns:

Cine ti-a recomandat asa ceva? E foarte periculos sa folosesti astfel de tratamente fara indrumarea unui medic. Folosite dupa ureche pot sa dea inclusiv reactii cutanate de speriat. Pana una-alta ti-a pus cineva diagnosticul de hiperhidroza? Printre cauzele transpiatiei excesive se numara in primul si in primul rand anxietatea generalizata, iar in al doilea rand respiratia incorecta care duce la o ventilatie incompleta. Ambele cauze nu vor fi rezolvate cu niste pulberi luate de pe internet, ci cu ajutor de la psihiatru bun sau prin corectarea respiratiei.

| a răspuns:

Am cautat pentru 10 minute. Toate anunturile despre pudra respectiva sunt din 2011. Oferte pe okazii, de asemenea, 2011.

http://evera-ro.blogspot.com/

Cel de mai sus este site-ul oficial (care e un blog, facut tot in 2011), iar dupa cum arata nu cred ca mai comercializeaza. Nu mai e actual. Probabil ai vazut promovari si recenzii, ca si eu le-am citit, dar nu e in regula. Nu imi pare de incredere si cred ca au renuntat si ei la idee. Mai bine cauti alt produs.