|

Mama mea are niste dureri de spate si un fel de arsuri pe coloana vertebrala chiar daca sta pe scaun sau altceva tot o arde coloana.Ce solutie imi recomandati precizez ca are 37 de ani. Funda!

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am simptome identice! --- dupa testul pentru densitatea minerala osoasa prin metoda de scanare DEXA (absorbtiometrie duala cu raze X sau DXA), diagnosticul a fost clar, am osteoporoza. Investigatiile (DXA si altele)precum si tratamentul au fost recomandate de medicul specialist din Clinica de reumatologie Cluj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Raspunsul nu-l gasesti aici, sa mearga la medicul de familie, acolo o consulta si-i da trimitere la medicul specialist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca a avut job-uri la viata dansei in care sa-i fi solicitat coloana foarte mult e posibil sa fie un inceput de hernie de disc (Daca este la nivelul bazinului ). Daca durerea persista, sa-si faca un RMN la nivelul respectiv. Consultati un medic specialist pentru un tratament corespunzator.

Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează