| Rossssss a întrebat:

Mancarea isi pastreaza valorile nutritionale daca e gatita si congelata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Unele da, altele nu, iar altele NU SE RECOMANDA **DELOC** sa nu fie gatite
exemple:
carnea TREBUIE gatita
ceapa in general devine "degerata" daca o bagi la congelator
etc.

| nukeyly a răspuns:

Nu in general, dar inchipuieti ca-ti bagi mana
in foc[mai exact in becul aparatului de sudura doar 3200 grade C ] vo 10 minute
si dupa,
o congelezi in azot lichid 30 minute hai 45 sa fie,
i-a 12 ore pauza,
acum crezi ca mai poti canta sonata, la pian ca ieri?

Singurul fruct detectat neafectat de congelare: KAKI.
La gust identic, nu se lichefiaza la decongelare, da cu siguranta la microscop tot ce era viu in el[enzime] is game over.