| liceu a întrebat:

Mi-am extras azi o masea si de 5 ore imi sangerea locul de unde a fost scoasa maseaua incontinuu. Mi-am mai scos masele si inainte dar in maxim 1 ora sangerarea se oprea. E vreun "leac babesc" pe care l-as putea folosi acasa. Nu vreau sa ma duc la dentist pentru chestia asta.
Specific ca dentistul s-a chinuit destul de mult sa o scoata. Acum sunt putin ametita si m-a durut capul.
Ce sfaturi imi dati( fara "mergi la dentist/urgente",
pentru ca voi merge doar daca nu imi trece ), ce compresa ar trebui sa-mi pun( nu am bandaje acasa)
Of, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| iulian1302 a răspuns:

Daca nu ti-s-a oprit din sangerare inseamna ca ai facut o hemoragie. In general pentru oprirea hemoragiilor se administreaza vitamina K. Intrucat este vorba despre o hemoragie cauzata ca urmare a extragerii unei masea ar fi bine sa mergi la medicul dentist pentru a-ti pune un fir( stiu ca nu vrei sa auzi acesta varianta de raspuns dar eu ti-am spus ce se poate face in cazul tau).