| Elelena65 a întrebat:

Mi s-a desprins unghia mare de la picior, probabil pentru ca am ciupercă la acea unghie și este bolnavă. Problema este că unghia nouă care a început să crească pe sub unghia desprinsă nu a crescut suficient, iar acum că mi s-a rupt unghia de deasupra am rămas cu unghia care a început să crească dar e destul de mică. Întrebarea mea este, trebuie să pun bandaj sau plasture până va crește unghia nouă ca să nu se infecteze zona, sau o pot lăsa așa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca arata ca o rana si te deranjeaza la atingere atunci da, poti pune in timpul zilei bandaj sau plasture, daca nu te deranjeaza nu pune nimic ca se vindeca mai usorsi mai rapid!

| Elelena65 explică (pentru lpavel):

Nu pare a fi rană, decât că unghia este extrem de mică

| lpavel a răspuns (pentru Elelena65):

Atunci lasa-l asa nu-l bandaja! Va dura ceva timp pana iti va creste unghia inapoi dar daca vei tine degetul bandajat atunci unghia va creste mai greu!