Bună.
Poate ai tras curent și ai făcut abces, bine este să mergi până la stomatologie dacă nu cedează!
Pa, pa.
Probabil o iritatie de la alimente... pune o compresa mica cu spirt in fiecare seara:acesta dezinfecteaza si iti va trece.
Si mie mi s-a intamplat asta cam acum cateva saptamani. Mie mi-a trecut in cateva zile cu amoxicilina. Daca persista, du-te la medic.
Bună!
Cel mai probabil, ai un abces dentar ( puroi la o masea/dinte ) şi NU-l poţi trata "acasă".
Cel mult, poţi să-ţi pui o compresă cu apă rece pe maxilar ( în exterior, pe faţă ) în zona unde este inflamaţia/abcesul.
TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!
Toate cele bune.
Pai depinde. Poate fi abces (care trece cu amoxicilina); Poate fi o simpla iritatie de la suc cu acid de exemplu( se inroseste se umfla); Sau mai e o posibilitate: un fel umflatura mica pe care o iei de la cineva dupa care ai baut (nu stiu cum se numeste dar trece repede ca si celelalte)
Nu cred căă e abces. am citit că abcesul doare. Eu dacă apăs nu mă doare.
Cel mai bine du-te la dentist ca eu una cred ca ai vreo problema cu dintii de ti s-a umflat gingia
Daca ti s-a umflat gingia.cel mai bun lucru de facut este sa mergi la stomatolog.Cu siguranta vei fi mult mai linistita dupa ce-ti va spune el care e problema si cum sa o tratezi.Bafta! :*
Nu e chiar umflată gingie, e mai mult un loc în spatele dinţilor în care mi s-a umflat gingia, restul gingiei nu are nici o problemă. Sper că înţelegi laa ce mă refer.
Ai putea sa te duci lla dentist pentru ca el stie ce e de facut. daca ne intrebi pe noi nu stim sati spunem pentru ca noi nu suntem doctori stomatologi.