| Adi1987 a întrebat:

Mie nu imi place sa imbatranesc si nu imi place sa cresc inalt, am 22 de ani, imi placea mai mult inaltimea care o aveam cand aveam 14-15-16 ani, nici nu imi place cum arat, mie mi se pare ca daca sunt inalt, ma simt mult mai greu, mult mai incomod, am 60 de kg si in injur de 1. 80 m poate putin mai mult, ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Cauta fantana tineretii.

| LisaJulie a răspuns:

Încearcă sa mananci legume multe și fructe, sa bei ceaiuri și te vei descurca

| slayer09 a răspuns:

Accepta-te asa cum esti, iubeste-te asa cum esti si vei scapa de complexul asta. cine ti-a bagat in minte chestia asta cu inaltimea si batranetea? scoate gandurile astea din minte si traieste-ti viata!

| Adi1987 explică (pentru slayer09):

Atunci de ce mi se pare ca daca sunt inalt sunt mai greu si mai incomod?

| Adi1987 explică (pentru slayer09):

Eu ma simt batran, ma misc greu, sunt slabit, nu am nicio putere, ma simt parca am 95 de ani, nu ma pot apleca

| slayer09 a răspuns (pentru Adi1987):

Faci miscare, sport, te bucuri de sportul pe care il faci? sa stii ca slabiciunea asta vine din lene si ganduri de lene si de sedentarism. Iesi din starea asta, cu vointa de a face ceva, de a face ceva care iti place, de a te bucura, incearca..usor usor, nu te mai gandi la trupul tau si cum esti tu, fii prezent si incearca sa faci niste miscare care sa iti aduca bucurie, si ai sa vezi ca in timp nu o sa te mai simti asa.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Să te accepţi aşa cum ești, ai fost creat de Dumnezeu, el a considerat că te-a creat perfect.

| doctorandus a răspuns (pentru Alex765431):

Niciun om nu este perfect. Creștinismul nu susține că oamenii din zilele noastre sunt perfecți.

| Arthurrrr a răspuns:

Trebuie să te accepți așa cum ești, fiindcă nu ai cum să ai altă față, și trebuie să accepți că timpul trece și nu poți rămâne mereu tânăr, toată lumea îmbătrânește, dar la 60 kg și 1.80 ar trebui să te simți super ușor fiindcă greutatea ta este foarte bună, mai poți pune lejer vreo 5, 10 kilograme pe tine, eu am înălțimea 1.63 și în jur de 64, 65 kg poate chiar mai mult și nu am probleme cu greutatea mea

| Adi1987 explică (pentru Arthurrrr):

Atunci la 23 de ani sunt batran?

In loc sa ma ajuti cu vreun sfat, tu mai facut sa ma simt mult mai prost fata de cum eram inainte, ratatule

Esti un prost

| litere123 a răspuns:

Pentru un tânăr nu ar trebui sa te simți complexat cu ceea ce ești în momentul prezent. La vârsta, înălțimea și greutatea menționată ești suficient de bine în aspect. Dacă într-adevăr simți puțin disconfort, e ceva normal - în privința înălțimii - dar acceptă această trăsătură și ia-o ca atare. Repet, pentru un tânăr (nu o fată) e mai mult ca perfect să fii înalt...mulți băieți ar da să aibă această înălțime. Iar în privința greutății, ai vârsta la care poți slabi cu ușurință, dacă te face inconfortabil cu tine însuți. Ai nevoie doar de puțină ambiție sau motivație în proces. Cel mai bun îndemn pe care ți-l pot oferi e să lucrezi la gânduri... uneori mintea ne joacă feste, alteori se lasă ispitită de prea mult social-media, dorind să fie copie a ceva sau cineva. Alege să fii tu însuți și să investești în caracter. Lasă vârsta să te modeleze în pricepere și înțelepciune!

| Adi1987 explică (pentru litere123):

La 23 de ani sunt batran?

| Adi1987 explică (pentru litere123):

Ce ar trebui sa fac?

| eliancodrut a răspuns (pentru Adi1987):

Nu esti batran, esti prost sau te prefaci ca esti.