Puteti urma preventiv tratamente naturiste cu ceaiuri. Mai multe detalii pe siteul www.tratament-naturist.com.ro
Buna,
Incearca sa faci analize in mai multe spitale. Eu unul am facut analizele in 3 spitale pana sa mi se puna diagnosticul corect.
Din pacate, cadrele medicale nu sunt destul de bine pregatite, sau pur si simplu nu le pasa.
Cu drag
George
Se poate face tratament foarte bun pentru helicobacter pylori(esofagita ulcer gastrita cancer in orice zona a tractului digestiv, multi ajung la astfel de complicatii din pacate), este naturist, fara efectele secundare ale antibioticelor, antibioticele in multe cazuri distrug flora stomacala nu doar aceasta bacterie si astfel se slabeste sistemul imunitar. Este o combinatie intre colostrum, mastic gum si broccoli sprouts-sulforaphane... tatal meu a incercat antibioticele si i-au facut mai rau decat era, de o luna ia combinatia asta si nu mai are nici o problema cu stomacul sau cu mersul la baie, nu se mai plange de arsuri pe piept de balonari. i-am luat de pe olx.ro se numeste "Tratament Natural Eficient pentru infectia Helicobacter Pylori". Multa sanatate.
Toate acestea pot fi provocate (mai putin nodulii de la sani dar si aceea cand organismul nu proceseaza grasimile ), o hepatita ati facut, analize de ficat el va creeaza probleme, o analiza este importanta "antigen australia " daca il aveti pe acesta veti avea hepatita toata viata, regim ca merge foarte bine.Anemia, lipsa calcului si celelate inconveniente ii revin hepatitei, helicobacter are 30-40% din populatie, respectand regimul impuscati doi iepuri (puteti face si tratament pentru helicobacter dar acum nu este cazul pentru ca antibioticele scad calciul si mineralele si nu este cazul acum ).
Bogdan80 întreabă: