| Aurel100009 a întrebat:

Sa intamplat vreodata atunci cand dormiti, pentru cateva secunde sa nu va puteti misca deloc, sa nu puteti vorbi, sa nu puteti face absolut nimic? Cumva esti treaz, dar nu poti face absolut nimic, nu te poti misca, nu poti vorbi, ca un fel de paralizie, dar este doar pentru cateva secunde, am citit undeva si zice ca este ceva normal sa se intample si nu este o boala, se poate intampla din cauza stresului, din cauza dormitului prea putin, mai multe cauze, dar foarte rar se intampla, daca se intampla des atunci este o problema

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AlexOsterreich a răspuns:

Eu nu am pățit în viața mea așa ceva.

Dar am înțeles că este o problemă serioasă de sănătate.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu este o problema, dar este semn ca esti epuizat fizic. Se numeste paralizie in somn.

| Aurel100009 explică (pentru IL0VEDINER0):

Ai patit si tu?

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru Aurel100009):

Da, din cauza epuizarii, atat fizice cat si psihice, m-am confruntat atat cu paralizie in somn, cat si cu teroare in somn

Si de cate ori ti s-a intamplat? Mie mi s-a intamplat o singura data sau de doua ori in 20 de ani

Dar nu ii ceva de speriat ii doar pentru cateva secunde, era mult mai rau daca nu te mai trezeai si ramaneai asa cu paralizia in somn