anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall.Sunt fata si as dori sa le intreb pe fete ceva?[Pe voi va doare cand sunteti consultate de un ginecolog? Multe prietene ale mele spun ca pe ele nu le doare? Sa fie ceva anormal la mine? Nu-mi place deloc cand trebuie sa-mi fac un control.Ma doare atunci cand "umbla" cu instrumentele alea.Pe voi? A si mai e ceva.De la un timp simt un disconfort in zona genitala. Ceva ca si cum labiilesi intrarea in vagin ar fi amortite asa. E o senzatie pe care nu o pot descrie. E ca atunci cand ti se zbate un ochi sau un muschi.Sunt ca niste contractii dar la nivel de labii si vagin.Precizez ca nu sunt insarcinata. Vreau sa stiu daca mai sunt in situatia mea si ce ma sfatuiti.Bineinteles in afara de consultul ginecologic, pe asta trebuie sa-l fac luna asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pe mine ma durea la inceput, dar dupa primele 3-4 nu ma mai doare. Simt o jena, o neplacere la limita durerii, dar nu durere propriu-zisa. Amorteala aia sa nu aiba legatura cu vreo infectie.

| tyana a răspuns:

Depinde foarte mult de medicul care efectueaza consultatia, de finetea de care da dovada(pana la urma e o zona extrem de sensibila). Schimba medicul daca esti nemultumita!
Referitor la cealalta problema cel mai bine e sa o discuti cu medicul tau.

| soparlamica a răspuns:

Mda doare chiar daca n ai nici o problema. E neplacut cand te "invadeaza" cu tot felul de instrumente, dar bine ca se termina repedehappy. Nu ti fa probleme, n ai nimic probabil ai niste dimensiuni mai micihappy