Si eu am probleme la un genunchi, am fost la medic, am gonartroza si fac infiltratii.
Apa la genunchi nu e apa propriu zisa e sange, cel putin asta a fost in cazul meu, eu am avut entorsa si doctorul mi-a facut punctie ca sa imi scoata sangele, adica a bagat un ac mare in genunchi cand eram anesteziat si a scos ce aveam acolo. Mie mi-a pus ghips dupa punctie dar eu nu puteam sa merg, la tine nu cred ca este o problema, si nu cred ca iti pune ghips!
Nu sunt sigur ca am apa la genunchi, doar din parerile celorlalti am ajuns la concluzia asta.La medic nu am mers pana acum, dar o voi face maine sau cel tarziu luni.
Am genunchii umflati sub rotula, umflaturi care apar doar cand tin piciorul intins.
Nu caut aici sa aflu ce am, deoarece decat medicul imi poate spune ce am, atunci cand ma va controla.Incerc doar sa aflu cum decurge o extractie de apa sau o operatie.
Ms de raspuns si incearca sa iti infrangi teama de operatie.
Sincer si eu sunt absolut terifiat de operatii si mai ales de anestzie
Da, nu am probleme foarte mari cu genunchii ci doar ca sunt umflati.Ma mai dor doar cand lovesc, cu putere, o minge usoara.La mers si alergat nu am probleme. oricum sper sa ajung cat mai repede la medic si sa nu fie o problema care sa implice ghips sau bisturiu.
Multam pentru raspunsuri!
Esti sigur ca ai apa.cum se manifesta.eu am ligamente incrucisate si imi e frica sa ma operez.si imi fuge genunghiul.
Da am si eu probleme la fel ca si tine acum 3 ani si jumatate mi-a tras apa de la genunchiul stang cu o seringa mare, nu a fost nevoie de ghips acum am mi-a reaparut acea apa si nu stiu nici eu ce voi face dar nu trebuie sa stai acasa mai ales daca e agravat mare atentie:
Incercati MSM e f. bun, stiu pe cineva care trebuia sa se opereze, dar dupa ce a luat acest medicament nu mai are nicio problema.