| marcel51374 a întrebat:

Salut, acum 2 săptămâni am fost la urolog din cauza sangelui in urina sau cel putin la finalul mictiunii si mi-a facut un eco si mi-a zis ca nu e nimic in neregulă si a zis sa beau mai multă apa si urisan. Avand in vedere ca am 15 ani (baiat) pot fi suspect de cancer la vezica sau rinichi chiar daca eram sănătos tun inainte?
Btw la analizele de urina urocultura a fost negativa si hematiile 5-15/camp. Si ca idee la finalul urinarii cand imping ultimele jeturi urina are o culoare roz spre maro ca si cum ar avea praf in acele picaturi. Ce credeti voi :/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Harfagre a răspuns:

Având în vedere că ești băiat, poți fi suspect de pietre la rinichi, iar cele mai mici sunt de fapt ca nisipul. Bea mai multă apă și mai puțină Cola tongue

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Sa ti se verifice prostata! Chiar daca ai 15 ani, poate fii inflamata.
Sa nu uitam ca si masturbarea excesiva poate scoate sange, iar daca esti unul dina ceia care abuzeaza de cuc, atunci este bine sa iei o pauza mai lunga de la mas-tur-bare (2-3 saptamani), pentru a lasa organele interne sa se refaca, iar pe viitor 1 mas-tur-bare la 2-3 zile, sa fie suficient.

| sierra1 a răspuns:

"la urolog...mi-a zis ca nu e nimic in neregulă...Ce credeti voi :/"

intrebi niște cizmari dacă ceea ce a spus un specialist e corect - glumești?

| SpiridusulTuca a răspuns:

Pai e infectie. Trece. E mai bine sa nu iei antibiotice