| Ajaheyhenamakkaja a întrebat:

Salut, acum aproximativ 1 an după ce am mâncat imediat am băut 500 ml de apă și mi-a căzut dopul la sticlă și m-am aplecat brusc doar din trunchi (fara să îndoi genuchii) și m-am ridicat și brusc m-a luat o durere in partea unde este situat esofagulul sau gura stomacului. Mă durea când respiram, am luat un calmogen și m-a lăsat treptat, în aproximativ o oră și jumătate nu mai aveam nimic, dar cred că mi-a rămas ceva ca o (traumă) sau nu știu cum să îi zic și acum in ziua de azi când mă aplec doar din trunchi simt ca o palpitație ceva de genul. Tin să menționez am făcut raze la plămâni, EKg urî 4 la număr, 3 analize la sânge, un EKg la efort și un holder timp de 24 de ore, nu m-am găsit cu nimic, doar cu putina tahicardie. Toate aste asunt făcute în decurs de 1 an, țin să menționez că am și anxietate dar nu cred că are treabă, are cineva habar de la ce sa fie? Mă cam sperie, posibil sa fie un mușchi ceva? A da, am făcut și cardiogramă și s-au uitat și la glandă nu au găsit nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Of, of, de aproximativ un an gandeam aiurea... Uita anxietatile, traumele, sticlele fara dop etc. etc. Mergi in aer curat, mananca sanatos, lichide suficiente, miscare si ganduri pozitive - Dracul nu-i atat de negru pe cat pare; doar noi il vedem asa! Nu ai nimic insa daca tot iti cauti probleme intr-o zi chiar le vei avea si nu stiu cum le vei face fata!" Tin sa mentionez..." ca nu-mi place sa te vaiti atat! Esti tanar; oare cum va fi la 100? Numai bine!

| NisipLaMare a răspuns:

500 ml de apa... dispe.
Trebuia sa ragai, ei bine bula aia blocata a creat reactia care cred ca ai avut-o tu.A ramas "bula blocată" cand te-i aplecat.Te-ai grabit.

| IceRope a răspuns:

E doar ceva rămas în mintea ta. Iar faptul că te gândești mereu la toate tâmpeniile amplifică starea ta de doi lei. Ești bine, nu mai criza atât ca un miel în apropierea Paștelui.