| anonym9281 a întrebat:

Salut, am 15 si de ceva vreme in zona intima ata penisului a devenit aspra, inflamata si galbena iar in jurul ei este la fel, in jurul penisului este la fel, iar pe capul penisului pielea este alba. Imi este rusine sa le spun parintilor, imi este rusine sa pun intrebarea si aici dar sper ca un raspuns ma poate ajuta, multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Username272 a răspuns:

Copile dragă, nu iti fie rusine, poate e ceva grav de tot, poate nu o sa mai poti face copii, poate e cancer (dmf) spune-le părinților tai neapărat să mergi la medic, nu e de joacă, cu toată rusinea sa le spui, si eu am avut ceva probleme, si cu toata rusinea le-am spus, spune-i la tatăl tău o sa te înțeleagă mai bine