| TrustStyle a întrebat:

Salut,am fost la frizerie si m-a cam ciopartit aia...mi-a luat foarte mult din par..il aveam de 8 cm iar acum are cam 4-5.si m-am obisnuit cu el mare.pe laterale il aveam de 6mm mereu. ondulat asa si-mi statea in sus...si acum e la fel doar ca mi se pare mic. cateva metode de 'crestere a parului' ca sa spun asa, mai rapide..mentin sa zic ca imi creste foarte repede parul, stiu ca-i o nebunie dar in vreo 2 saptamani creste cam 1, 5 cm si chiar 2! dar vreau sa-mi creasca mai rapid pentru ca, chiar nu-mi place cum sunt tuns! dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Mai bine te tunzi la chelie, scapi de o grijă! Părul nu crește la comandă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sampoane, balsame sau masti speciale care ajuta la cresterea mai rapida a parului. Le gasesti la plafar sau farmacie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nu incerca prostia cu udatul pe cap, mai ales dimineata, pentru ca pe frigul asta si la cate viroze sunt, te vei alege cu o raceala (in cel mai bun caz) de toata frumusetea.

| unknown78 a răspuns:

Udate pe cap mai des laughing

| MuzzaFuzza a răspuns:

Pai cand te trezesti dimineata udate pe cap! Aasta e singura solutie pe care o stiu... Incearca asta timp de o saptamana. Cam asa. Sper ca te-am ajutathappy