| ICosmiin a întrebat:

Salut. Am o anxietate usoara combinata cu depresie... momentan sunt pe tratament iar dupa mult chin mi-am revenit cat de cat... ce imi puteti spune sau ce ma sfatuiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Oyasumi a răspuns:

Raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de eficient. Nu trebuie sa revii la fosta viata/rutina. Acum e sansa ta de a incepe sa faci lucruri ce-ti aduc cu adevarat placere, sa te simti bine. Iar din propria mea experienta pot spune sa te apuci de invatat/sport, un loc in care poti sa te dedici. De luat in considerare ca nici acum, cum nici atunci, nu poti obtine vise daca nu esuezi si nu muncesti pentru ele. Deci fii optimist si poti incepe sa te dezvolti. Deja cu aceasta experienta ai avantaj fata de multe persoane, e timpul sa muncesti si sa stralucesti!
Succes!

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"momentan sunt pe tratament iar dupa mult chin mi.am revenit...ce ma sfatuiti?"

ne bucurăm pentru tine, ține-o tot așa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dietă vegană. 2 ore de mișcare pe zi. O gașcă de prieteni.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Continua schema de tratament, discuta cu psihiatrul tau. Daca simptomele s-au ameliorat este timpul să lupți.
Recâștigă-ți viața. Job/voluntariate, hobby-uri, sport, tine-ti mintea ocupată. Ieși afară, bucură-te de natură, de culorile ei, plimbă-te, cunoaște oameni.

| dinaprilie a răspuns:

Chetoos…mult chetoos..cu branza de preferat

| YZwm823 a răspuns (pentru dinaprilie):

Se mai gasesc chetoos?! Demult n am mai mancathappy

| gabriellaa23 a răspuns:

Totul este pe psihic, totul pleaca de la tine. Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva vei reusi...ramai pozitiv in tot. Sanatate!

| d8um a răspuns:

Salut. Și eu sunt la fel, anxietate combinata cu depresie. De o săptămâna sunt pe tratament de la psihiatru și încep sa-mi revin. Mai am niște forme ușoare de respirație greoaie trag oful ala și am și dureri de cap și fricile alea dar nu mai e asa rau. Ușor ușor se ameliorează. Important e sa-ti ocupi timpul și sa nu te gandesti. Fa sport, muncește munca te face sa uiți mai repede. Vorbește cu familia ta, prieteni sau ce ai tu și nu sta singur!