| idontknow222 a întrebat:

Salut.
Am o întrebare, am o *dunga" pe față, e o cicatrice, nu e foarte adâncă dar e urâtă estetic. Mai pot scăpa de ea? E posibil să o vindec? Fără tratamente sau lasere.Am 19 ani, nu știu dacă e posibil sa se mai regenereze la fel pielea. Un sfat ar fi de folos. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este deja regenerată. Doar chirurgia estetică o mai scoate. Și atunci va rămâne o dungă fină de altă culoare decât a pielii tale de pe față.

| DoarBogdan a răspuns:

Pai ai 19 ani, daca o ai de cand erai mic, fara tratamente nu prea trece.
Daca o ai de acum ceva zile, ar trebui sa treaca.

| anonimg a răspuns:

Se poate rezolva dar numai la medic. In locul tau as consulta un chirurg estetician; il gasesti in clinicile private. Te duci la el sa te vada, il intrebi cat costa rezolvarea problemei, si el iti va spune pretul. La urma te hotarasti daca bateti palma sau te mai gandesti. Nu este obligatoriu ca daca te duci la medic sa te si trateze.

| Yuoia a răspuns:

Numai prin chirurgie plastica.