| Marius-Andrei_Olteanu_1996 a întrebat:

Salut! Am o intrebare si sper ca se pricepe cineva sa ma ajute, problema sta in felul urmator: de cam 3 saptamani simt gust de sange in gura, si cand scuip scuip putin sange gen putin rosu, nu mereu, ma doare gatul uneorri gen ca niste intepaturi...am fost la orl s-a uitat cu endoscopul in nas si in gat si nu a gasit nimic, la dentist nu s-a gasit nimic, ce sa fac in continuare? ce ma sfatuti? sangele nu vine direct in gura, mai de graba il simt in gat si imi vine sa inghit...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

La gastroenterolog, poate?

| StoicAnalysis a răspuns:

Mai mergi la un alt doctor orl. Daca ai simptomele astea, ceva acolo trebuie sa fie. Poate nu s-a uitat cum trebuie doctorul ala.

| Marius-Andrei_Olteanu_1996 explică (pentru StoicAnalysis):

Mersi de raspuns! Am stat destul de mult la el s-a uitat prima data cu un enoscop mic in nas dupa s-a uitat cu un endoscop mare pana in gat... banuiesc ca s-a uitat destul de bine. iar doctorul acela are recenzii foarte bune..la urma mi-a zis ca nu ar fi ceva grav fiindca nu a vazut nimic dar fiind sangerarea de cam 3 saptamani as zice ca e grav.