| anonimulxxxhd a întrebat:

Salut am o problema mare cu buzele mai mereu la catrva luni mi se face herpes si mai mare porblema e ca ma dor buzele m-a ars imi sunt foarte rosi ce as putea face exista ceva sa scap definitiv de herpes sau ceva de gen mi se facvsi rosi/roz cand ma ard

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

In plus, pe langa ce foarte bine a punctat Alina mai sus, aparitia repetata a herpesului bucal sau nu numai este in general un semn al imunitatii scazute, asa ca ai grija si la stilul tau de viata: Te odihnesti cat trebuie si cum trebuie? Consumi suficiente fructe si legume? Te hidratezi? Ai vicii la care ai putea renunta (fumat, alcool, etc.)?

| peperonies a răspuns:

Nu mai linge clante. cand lingi clante se intampla tot felul de probleme.

| alinadianaaa a răspuns:

Aparitia herpesului la nivelul cavitatii bucale se datoreaza prezentei in organismu a VIrusului Herpes Simplex. Poti sa folosesti Aciclovir crema(sa te dai in momentul aparitiei herpesului), este recomandat sa te hidratezi bine.

| Kyttynna a răspuns:

Crema de galbenele o recomand pentru buzele rosii, aspre si crapate. Herpesul are mai multe cauze. Poate fi si de la stomac. Cel mai bine consulta medicul pentru un tratament adecvat.

| bystefu a răspuns:

Eu de mic am problema asta.Acum cu vremea rece am făcut tratament de 3 zile cu ACICLOVIR, cate o pastiluta pe zi preventiv.De 2 ani de când mă țin de el nu mi-a mai iesit.Intreaba la farmacie, e special pentru asa ceva. Daca azi iti iese unul si iei o pastilă, în 2 ore începe să dea înapoi, n-am pomenit asa ceva.Vezi ca e si unguent (dar n-are mare valabilitate după deschidere). Sanatate!