In plus, pe langa ce foarte bine a punctat Alina mai sus, aparitia repetata a herpesului bucal sau nu numai este in general un semn al imunitatii scazute, asa ca ai grija si la stilul tau de viata: Te odihnesti cat trebuie si cum trebuie? Consumi suficiente fructe si legume? Te hidratezi? Ai vicii la care ai putea renunta (fumat, alcool, etc.)?
Aparitia herpesului la nivelul cavitatii bucale se datoreaza prezentei in organismu a VIrusului Herpes Simplex. Poti sa folosesti Aciclovir crema(sa te dai in momentul aparitiei herpesului), este recomandat sa te hidratezi bine.
Crema de galbenele o recomand pentru buzele rosii, aspre si crapate. Herpesul are mai multe cauze. Poate fi si de la stomac. Cel mai bine consulta medicul pentru un tratament adecvat.
Eu de mic am problema asta.Acum cu vremea rece am făcut tratament de 3 zile cu ACICLOVIR, cate o pastiluta pe zi preventiv.De 2 ani de când mă țin de el nu mi-a mai iesit.Intreaba la farmacie, e special pentru asa ceva. Daca azi iti iese unul si iei o pastilă, în 2 ore începe să dea înapoi, n-am pomenit asa ceva.Vezi ca e si unguent (dar n-are mare valabilitate după deschidere). Sanatate!
daddybombonik întreabă: