| Yohei a întrebat:

Salut! Am observat ca imi tot cade parul intr-una, dimineata cand ma scol, si dau sa ma pieptan, scot foarte mult par, si chiar daca mai si dau cu mana in par, la fel, scot undeva la 20+ fire de par, perioade de stres nu prea am, asta ar fi una din cauzele caderii parului, sa fie oare lipsa mancarii si a vitaminelor? Tin sa mentionez ca mananc o data pe zi, cateodata nu mananc 2-3 zile la rand, nici apa nu beau, eventual suc, care si ala e cola sau pepsi. Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Cica e normal vreo 100 de fire sa pierzi DAR doar daca te alimentezi corespunzator.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi o alimentație defectuoasa sau un dezechilibru hormonal cauza căderii parului masive în cazul de fata excluzând stresul cotidian.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Spalate pe cap cu șampon ALPECIN

| elennax a răspuns:

Poate fii de la stres, anemie, alimentatie haotica. Incearca sa eviti aceste lucruri, ia vitamine si mananca normal. Nu cred ca sucurile au vreo relevanta atata timp cat bei si apa. Daca iti vopsesti parul des iti sugerez sa renunti la vopsea pentru un timp