| Robotzzzi a întrebat:

Salut.Am varsta de 22 ani si nu am avut nicio odata probleme de sanatate.Am niste palpitatii in piept de cateva saptamani am mers la un medic cardiolog de 2 ori si a dat primadata Aflamil dupa StresClin sa iau si a spus ca sa nu-mi fac griji ca nu am probleme de sanatate si o zis ca daca continua problemele sa merg la Psihiatru.Ce sa fac? Sa merg la alt doctor cardiolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ai motive temeinice ca să schimbi medicul, eu zic să faci ce zice el. Dacă vei merge la trei medici diferiți, care te consultă fiecare separat, vei avea trei diagnostice și trei modalități de tratament. Astfel, eu am o problemă endocrinologică și una de diabet. Cu toate că mă consult la experți, cei doi nu au exact aceeași părere legată de tratament. Așa că eu am decis să ascult de unul din ei.
Dacă asta te poate ajuta, eu am avut ăn două rânduri ceea ce ai dta acum. O dată la 14 ani, am și uitat, pe urmă și apoi în toamna după examenul de admitere la fac, cănd am învățat trei luni 16 ore pe zi, fără să fac mișcare. Apoi asta a trecut treptat, fără medicamente, fără alte urmări.

| alina2k18 a răspuns:

Nu, mergi la psihiatru cum ti-a recomandat.

| adryang78 a răspuns:

Da. În general la astfel de probleme este bine să asculți și o a doua opinie. Există și posibilitatea ca acele palpitații să fie cauzate de atacuri de panică. Până ajungi la alt medic, sfatul meu este să faci o cură de MagneB6, îți poate spune farmacistul pe ce perioadă și câte tablete pe zi.
Multă sănătate!

| Patronu1 a răspuns:

Nu strica sa ceri și o a 2-a părere, și mai taie din țigări, dacă e cazul bineînțeles