anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de 2 luni, am stări de confuzie, amețeală slăbiciuni și vad dublu, am fost la spital și am făcut test ct și e bine tot, am făcut teste de sânge și nu-i mare lucru, mi-au dat sa iau niște multivitamine atât, poate fi de la masturbare? Acum 3 luni ma masturbam aproape zilnic :/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil că creierul sa nu fie irigat corespunzător sau sa experimentezi o stare de hipoglicemie, migrena sau poate fi o răceală sau gripa. uneori stresul și anxietatea dau astfel de simptome ...cauzele sunt multiple, greu de identificat ..nu îți știu istoricul

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la oboseala excesiva!
Pierderea noptilor duce la probleme neurologice care incep cu depresii, anxietate, paranoia, schitiofrenie samd.
Culcarea la 10 seara permite ca 2 hormoni vitali creierului sa se produca si sa-ti regleze functiile creierului.
Acesti 2 hormoni se produc numai cand dormim intre ora 10 si 2 noaptea.
Ajusteaza-ti somnul sa fii in pat la ora 10 si sa dormi macar 7 ore, si-ti vei revenii.

| StrongHeart a răspuns:

Te odihnesti destul?

| Lorena6879 a răspuns (pentru StrongHeart):

Da, dorm de la ora 11, 12 seara pana la 6, 7 dimineața

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu,nu e de la ha.n.d.job.

| Lorena6879 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok

Atunci de la ce?

Doctorul mi-a zis ca am ceva lipsa de vitamine, și mi-a zis ca am și anxietate
Acum doua luni an fost foarte stresata de-aia a-mi făceam lăbuțe happy

| anonim_4396 explică (pentru Lorena6879):

Înseamnă că e de la anxietate, poți să îți continui lăbuță laughing nu te va afecta chiar are un rol antidepresiv totuși mai încet, mai răruț că i mai drăguț.

Mersi mult de sfaturi happy

winking

E posibil că creierul sa nu fie irigat corespunzător sau sa experimentezi o stare de hipoglicemie, migrena sau poate fi o răceală sau gripa. uneori stresul și anxietatea dau astfel de simptome ...cauzele sunt multiple, greu de identificat ..nu îți știu istoricul

| Lorena6879 a răspuns:

Binehappy

| Lorena6879 a răspuns:

Ce minciuna?

| Gabryel85 a răspuns:

Orice ar fi, chiar nu e de la mastur-bare... De la deshidratare, mai degraba.