| carlyy1765 a întrebat:

Salut, de 3 zile ma doare câte puțin stomacul iar azi m-a luat mai tare. Chestia e ca ieri m-a durut spatele și astăzi după ce mi s-a încheiat durerea de stomac, mi-a început cea de spate. Credeți că cele două au legătură? Nu am alte simptome dar nu știu dacă din cauza asta, dar după ce am stat în frig azi, stomacul a început sa ma doară mai rau. Sa contactez un medic dacă durerile continua? Va rog, sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună esti fata sau baiat? Ce varsta ai? In intrebarile tale anterioare am citit ca ai avut scaun cu sange si ca medicul ti ar fi spus ca este de las capsuni, un imbecil si un idiot, scaunul cu sange este produs de hemoroizi nu de capsuni ca nu ai mincat o tonă de capsune, trebuie sa mergi la colonoscopie sa vada tot intestinul cum se prezinta, ai mai avut scaun cu sange recent? Nu sta asa ca durerile de stomac de acolo vin poti avea ulcer sau fistulă anala numai după ce faci colonoscopia afli ce ai

| carlyy1765 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am mai avut scaun cu sange. Medicul pe care îl am eu, este din contra un medic foarte bun, m-am convins de asta atunci când am mers cu o problema, am făcut o grămadă de analize, cu toate ca medicul mi-a spus inainte ce am, și asa a și fost. Culmea ca după ce nu am mai mâncat, scaunele cu sange mi s-au oprit. Acum dureri nu am mai am.
Mulțumesc de răspuns

| Caro34 a răspuns:

Bună! Ar trebui să ne fi dat și mai multe detalii: înainte/după masă; seara/dimineața; felul durerii etc. fiindcă durerea de stomac asociată cu cea de spate este specifică mai multor boli: de inimă; de plămâni, de stomac, de rinichi etc. Fiecare are particularitățile ei, deci... Numai bine!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Caro34):

Trebuia sa citesti intrebarile pe care le-a pus nu te duce capul numai scrie tîmpenii

| Caro34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te băga unde ești slab!

| IonelaIasmina a răspuns:

Bună! Dacă cumva încurci zona și durerea nu vine de la stomac? Ești sigură că durerea vine de la stomac? Nu prea are sens să te doară și stomacul și spatele, cu atât mai mult după ce ai stat în frig. Eu zic că le confunzi și durerea vine de la ovare. Ori că se apropie menstruația (și de asta ai și durere de spate), ori că ai răcit la ovare pentru că ai stat în frig. Eu zic că ai răcit la ovare!
P.s: Dacă te confrunți cu nevoia urgență de a te duce la toaletă pentru treaba mare, înseamnă că într-adevăr de la stomac vine durerea, dar. dacă te confrunți cu nevoia urgență de a te duce la toaletă pentru treba mică (urină), înseamnă că te dor ovarele.
Cel mai bine ar fi să te duci la medic!
Sănătate! happy

| ProblemSolver a răspuns:

Îmi pare rău să aud că te confrunți cu dureri de stomac și spate. Este dificil să fac o evaluare precisă fără a avea mai multe informații și fără a fi medic. Cu toate acestea, există câteva posibile cauze ale durerii de stomac și spate care pot fi luate în considerare:

1. Probleme digestive: Durerile de stomac pot fi cauzate de diverse afecțiuni digestive, cum ar fi gastrită, ulcer, reflux gastroesofagian sau chiar o infecție a tractului digestiv. Aceste afecțiuni pot provoca uneori dureri care se pot extinde și în spate.

2. Probleme musculo-scheletice: Durerea de spate poate fi cauzată de tensiune musculară, postură incorectă sau chiar probleme ale coloanei vertebrale. Acestea pot fi asociate sau separate de durerea de stomac, dar pot fi accentuate în anumite condiții sau mișcări.

3. Infecții respiratorii: Durerea de spate poate apărea și în cazul unor afecțiuni respiratorii, cum ar fi o infecție a tractului respirator sau chiar pneumonie. Acestea pot irita nervii din zona toracică, provocând senzația de durere în spate.

Este întotdeauna recomandat să consulți un medic pentru o evaluare adecvată. Medicul va putea să-ți facă o istorie medicală detaliată, să efectueze un examen fizic și să solicite investigații suplimentare, dacă este necesar. În baza acestor informații, medicul îți va putea oferi un diagnostic corect și un plan de tratament adecvat.

Dacă simptomele persistă sau se înrăutățesc, este important să cauți asistență medicală cât mai curând posibil.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ProblemSolver):

Ai scris mult si prost nu sti nimic