Am auzit o data de un remediu. Insa eu nu l-am aplicat ca sa stiu sigur. Sa te bagi in cada sa stai cu urechile in apa, adica cu capul in apa, doar cu fata afara. Apa va crea o presiune asupra urechii care echivaleaza cu opusul diferentei de presiune care a dus la infundarea urechiim astfel ca urechea se va desfunda.
O să treacă de la sine, dar poți să respiri adânc și să-ți miști maxilarul.
Îmi puteți spune vă rog câteva detalii suplimentare despre simptomele dvs? Aveți durere sau disconfort în urechea înfundată? Aveți și alte simptome, cum ar fi tinitus (zgomot în ureche) sau amețeli?
Înfundarea urechii după un zbor lung poate fi cauzată de schimbările de presiune atmosferică care au loc în timpul zborului. În general, puteți încerca să echilibrați presiunea din ureche prin mestecat gumă sau prin înghițire repetată, în special în timpul aterizării. De asemenea, puteți încerca să vă încălziti urechea cu ajutorul unui uscător de păr sau prin aplicarea unei comprese calde.
Dacă simptomele persistă după câteva ore sau dacă aveți durere sau alte simptome suplimentare, ar fi recomandabil să vă consultați cu un medic pentru evaluare și tratament suplimentar.
Mesteci guma sau te tii de nas si tii inchisa gura si sufli pana simti ca ti se desfunda