| Toni_Antonio_1998 a întrebat:

Ieri la ora 14:00 am facut vaccinul de 14 ani iar doctora mi-a spus ca nu trebuie sa fac baie o zi. Are ceva daca fac baie la 30 de ore dupa vaccin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O zi inseamna 24 de ore. Deci dupa 30 de ore poti face baie. Logic, nu?

| Jassmina a răspuns:

Acoperi vaccinul cu o bucata de plastic si bandazezi cu scoth ori leucoplast si faci dus, nu baie la cada, ca sa nu ti se inmoaie bandajul.
Un dus de 2-3 minute nu-ti va afecta rpotectia pusa pe vaccin.

| Valentinbaciu2002 a răspuns:

Salut. eu l- am facut anul trecut, si mie nu mi-a spus asa ceva doctorul. eu am facut vaccinul dupa care m-am dus la scoala. si l am facut dupa cca 12 ore si nu mi s-a intamplat nimic.

| Lucy105 a răspuns:

Pai, teoretic, nu ar avea nimic, având în vedere faptul că au trebut 6 ore de când s-a împlinit o zi, însă mai bine te-ai consulta cu o persoana care se pricepe cat de cat in medicina.