|

Salut, imi puteti spune daca să merg pe mâna chirurgului Vladimir Fricatel sau nu? Voi fi operat de hernie inghinala si nu stiu daca sa merg la el sau nu. La dansul am facut consultul dar unii oameni spun sa nu merg la el, altii spun ca e bun si nu stiu ce sa fac. Daca stiti ceva despre el sau daca imi puteti recomanda un chirurg bun prin Constanta sau mai aproape de Harsova.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si de ce ai retineri? Am gasit un articol in care se spune ca este cel mai bun din tara si, dupa cate imi dau seama, nu se impauneaza cu meritele sale. Daca si tu stii asta, nu prea inteleg de ce cauti alt chirurg. Lucrul de care m-as teme eu nu ar fi operatia in sine ci ar fi igiena spitalului, pentru ca pot fi luati niste microbei periculosi. Dar, desi or fi, nu am auzit de cazuri in Harsova.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dumnealui nu este la spitalul din Harsova? Am auzit ca este cel mai bun dr chirurg. Cel putin asa se spunea prin 2016.

| explică (pentru crud):

Da este din harsova

| explică (pentru crud):

Da