anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, in 15 zile cu o dieta "maxima" se poate slabi 5-6kg? Stiu ca o sa pun kg foarte repede inapoi daca slabesc instant dar chiar am nevoie... stiu, stiu ca e riecant dar imi asum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cred ca da, scrie-i lui Dragos vultur, slabesti foarte-foarte repede daca te tii de programul dat de el si nici nu e infometare.

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Mersi, pot sa il gasesc pe retelele de socializare cu numele asta sau pe un site anume?

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Si apoi te si ingrasi rapid

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe Facebook si cred ca si Instagram.

| Adry05 a răspuns (pentru RAY):

Nu. Ce da el e ceva ce se poate adapta ca un stil de viata sanatos. Eu am cooperat cu el si am slabit in vreo 2 saptamani destul de mult si nici nu m-am tinut 100% de ce a zis, si azi nu mai tin efectiv dieta lui dar m-a educat cum sa mananc si tin cont de structura meselor, cam ce trebuie sa mananc etc si fac combinatii. Daca mananci ok dupa, adica te tii intr-un numar de calorii si nu bagi zilnic shaorma, pizza etc. nu te ingrasi. Acu daca din stilu ala de dieta si sport intri iar in sedentarism si fast-food sau mancaruri foarte calorice logic ca te ingrasi, acolo nu are cine sa te ajute.

Cat ai slabit in doar 2 saptamani? ti-ai mentinut greutatea? ai vazut studiul de mai sus

Nu stiu, nu m-am cantarit, vedeam pe mine si mi-a zis si lumea din jur. Oricum eu nu aveam foarte mult de dat jos, aveam ceva burtica si ceva pe coapse.
Da, in mare da, am avut dupa o perioada cand am iesit foarte mult si nu m-am mai tinut de regim, am mancat mult fast-food si etc ca n-am mai stat pe acasa si era cam singura sursa de hrana si cam pusesem la loc, dar mi-am revenit dupa si am tinut tot un fel de regim cum fac si-n prezent si e super ok.

Daca era dieta bazata pe proteine se pierde multa apa in primele zile de aici si crezutul ca pierzi multe kg, desigur ca proteinele sunt bune inhiba foametea, dimineata se incepe cu proteine nu cu carbo

Nu erau numa proteine. La micul dejun aveam fructe, dupa ca gustare nuci/migdale, apoi supa de pui/de legume/piept de pui/peste cu legume sau salata verde, apoi un iaurt si pe seara depindea, salata, salata de vinete, zacusca etc.

Era sanatos regimul recunosc, importanta este diversitatea

Da, era destul de diversificat, multe feluri de fructe, legume, mancaruri, la un moment dat imi introdusese chiar si sunca si cascaval si branza etc. Era bine facut.

| RAY a răspuns:

Uite un studiu faut pe subiecti umani https://sa-slabim-impreuna.blogspot.com/
Vom vorbi despre experimentul Minnesota, practic in anul 1944 sau luat un grup de subiecti si au fost supusi unei diete de doar 500 de calori, timp de 6 luni,acestia au slabit desigur,dar s-a intamplat si o schimbare de comportament radicala, erau infometati non stop, nervosi, agresivi, agitati, mancau iarba doar sa scape de foame, probabil si carne umana daca se mai continua experimentul, lucru ciudat e faptul ca dupa dieta acestia se simteau non stop infometati, ba mai mult desi acestia consumau cate calori trebuia sa consume pentru inaltimea si greutatea lor, acestia se ingrasau rapid, vorbim doar de 6 luni, dar daca vorbim de ani de zile de diete eu-eu vom slabi apoi ne vom ingrasa si tot mai greu desigur, uite asa imbogatim nutritionisti, ne facem rau organismului nostru, trebuie sa vrem si noi sa slabim, sa cunoastem alimentia sanatoasa

vedeti aici experimentul https://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota_Starvation_Experiment

recomand acest documentar https://www.dailymotion.com/video/x2cuv9f

Organismul stimulează producerea acestor hormoni care provoacă foamea atunci când simte că a pierdut grăsime și mușchi (15). În plus, restricționarea caloriilor și pierderea masei musculare determină încetinirea metabolismului corpului, ceea ce ușurează revenirea în greutate odată ce începeți să mâncați din nou în mod normal.

| RAY a răspuns (pentru GirlOnline81):

Terminati cu tampeni de astea va rog eu

| GirlOnline81 a răspuns (pentru RAY):

Stii ca nu sunt adepta dietelor. Am raspuns doar pentru ca acel "imi asum" imi suna a disperare. Poate ca omul chiar are nevoie sa slabeasca rapid happy.

| RAY a răspuns (pentru GirlOnline81):

Si apoi se ingrasa extrem de rapid, e o mare tampenie, mai ales ca va slabi masa musculara mai mult, adica cu burta si fara masa musculara