| Chinezu12345 a întrebat:

Salut. In ultimele saptamani nu prea am avut parte de odihna si am dormit cam putin. De alaltaieri ma doare in partea stanga sub coaste, chiar sub inima dar de unde incep coastele, nu stiu exact cum sa explic. Ce este acolo? Ce poate fi? De ce ma doare? Cel mai bun raspuns primeste FUNDA! VA ROG SA MA AJUTATI! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Dupa descrierea ta acolo este splina.

Nu te mai pune sa cauti raspunsuri aici dar daca durerea persista mai mult de 24 de ore trebuie a mergi de urgenta la medic pentru ca nimeni nu poate sa-ti faca un examen ECO la distanta.

| SomethingFunni a răspuns:

Splina, stomacul sau muschii intercostali.
In functie de gradul de durere, intermitenta si ce varsta/gen ai un doctor isi poate da cu parerea daca poate fi o afectiune grava sau nu.

| DanielDanny a răspuns:

Spre spate e splina, spre fata mai jos e rinichiu, mai in fata sus curba dintre intestinu transversal si descendent.
Nu iti poate spune nimeni aici ce ai, mergi la medicu de familie sa te indrume unde trebiue sa mergi si daca esti asigurat iti da trimitere.

| Annastassia a răspuns:

Durerea de sub coaste este provovata de un colecist inflamat care ti-a inflamat la randul lui ficatul, din cauza unei oboseli masive si probabil a unei hrane, nu tocmai sanatoase.
Ce poti face in cazula sta?
Odihna foarte multa, dormit de la 9 seara, macar 9 ore, dar musai ore de noapte
Si o dieta sanataosa, cu supe, ciorbe, mancare gatita in casa, fara nimic prajit, gras, tocat sau afumat. Exclus carnati, salamuri si alte tocaturi ori afumaturi.
Alcoolul si sucurile sunt de asemenea eliminate.