tot acest timp si vad ca de vreo luna numai pot inchide ploapele si imi tremura de numai pot
 tot acest timp si vad ca de vreo luna numai pot inchide ploapele si imi tremura de numai pot  am mari dureri de ochii cand vreau sa ma culc
 am mari dureri de ochii cand vreau sa ma culc  si parca nu mi se mai inchide toata pleoapa
 si parca nu mi se mai inchide toata pleoapa  si imi da o senzatia ca si cum as avea fruntea `ridicata in su` nu o luati in gluma sau sa ziceti ca sunt nebun
 si imi da o senzatia ca si cum as avea fruntea `ridicata in su` nu o luati in gluma sau sa ziceti ca sunt nebun  e o senzatie foarte urata dabea mai pot sa merg pe strada
 e o senzatie foarte urata dabea mai pot sa merg pe strada  as dori parerea unui oftalmolog
 as dori parerea unui oftalmolog  din cate am inteles pe net ca mi-am fortat nervu globului ocular pentru ca m-am uitat tot timpu peste ochelarii acum voi ce ziceti?
 din cate am inteles pe net ca mi-am fortat nervu globului ocular pentru ca m-am uitat tot timpu peste ochelarii acum voi ce ziceti? e o chestie foarte urgenta
 e o chestie foarte urgenta  ! am fost si la spital si mi-au dat picaturi da in zadar tot nu ma lasa si daca imi dau ochelarii de la ochii am senzatia ca mi se ridica ochii in cap
! am fost si la spital si mi-au dat picaturi da in zadar tot nu ma lasa si daca imi dau ochelarii de la ochii am senzatia ca mi se ridica ochii in cap 
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Pe langa nistagmus, din cate inteleg eu, ai descris o lagoftalmie, care poate avea multiple cauze - paralizii de nervi cranieni, hipertiroidism, accidente vasculare s.a. Va trebui sa consulti din nou medicul oftalmolog.
http://www.i-medic.ro/boli/oftalmologie

Crede-ma ca sunt disperat am fost la spitalul lahovari si dabea ma bagau in seama si cica n-am nimic grav si eu numai pot  poti sa imi recomanzi ceva?
 poti sa imi recomanzi ceva?