| danus77 a întrebat:

Salut! O sa merg la spital la o doamna doctor sa imi taie o parte din unghia încarnata, vreau sa stiu daca aveti idee in cat timp se reface. Eu trebuie sa plec pe data de 31 mai, de aceea intreb. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Depinde, cam după vreo două săptămâni ar trebui să îți treacă.

| adriantraian a răspuns:

Salut! Eu am mers timp de doua saptamani din doua in doua zile ca sa imi schimbe pansamentul si cred ca dupa doua sau trei saptamani (nu mai stiu sigur) am fost pe partie, deci eu cred ca pana in 31 o sa poti sa mergi normal, dar tot o sa trebuiasca sa ai grija cu el in prima luna si sa porti incaltaminte putin mai mari. Succes! happy

| Oana1308 a răspuns:

Dacă medicul iti va da un tratament, ( crema)cu siguranță unghia se va reface mult mai rapid

| gson52250 a răspuns:

Bai, sa stii ca si eu am avut problema asta. Doar ca eu am tinut unghia asa, incarnata timp de aproape 10 luni, pe langa faptul ca doar rau la operatie sa vezi ce vine dupa...( durerea dupa anestezie)
Anyway... Eu am stat 2/3 saptamani in casa si in curte.
Depinde de cat de urata este problema ta.

| danus77 explică (pentru gson52250):

Am mai avut si eu o. unghie încarnata, bine, nu Am stat cu ea 10 luni, maxim 1 luna jumatate. Tin minte ca m-a durut doar anastazia si f putin dupa ce i-a trecut efectul. Au mai durut primele 2 sedinte de schimbare a pansamentului, în rest niciun discomfort creat. Însă nu mai tine minte cu exactitate cat am stat cu el asa. seara faina!