| Yohei a întrebat:

Salut! Observ ca pe margini, langa frunte, in niste poze, apare o usaora pierdere a parului, am parul des si lung, si sincer nu vreau sa-l tund, nu am multe calitati ale corpului pe care le iubesc cum imi iubesc parul (fiecare cu ce-l dopare). Ce ar trebui sa iau si ce ar trebui sa nu mai fac pentru a remedia problema? Ceva care sa fie si benefic, poate suneti unii care ati fost in situatia mea, ce ati luat? Vazusem pe net ca o problema ar fi, ceva stanjenitor, precum ''m4sturb4re4'', lucru pe care nu prea il practic. Ce ar trebui sa iau pentru a repara firele cazute?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Masturbarea nu are treaba cu problema ta, ci mai mult tine de modul de ingrijire al parului. Daca il agasezi cu coafuri tensionate, stranse, firele acelea de par vor suferi si fruntea va deveni si mai lata. Evita mai ales acel look in coada de cal, super stransa, asezata in partea de sus a scalpului.

| Yohei explică (pentru dullcat):

Multumesc!

| dullcat a răspuns (pentru Yohei):

Cu placere.Mai recomand si henna simpla pentru a reduce din caderea firelor de par.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca tatal tău,bunicii tai sau alte rude au probleme cu căderea părului, din păcate, vei avea și tu.
Nu masturbarea convertește testosteronul in DHT, ci așa se întâmplă, in majoritatea cazurilor, genetic.
Ar trebui sa faci o vizita la endocrinolog sa vezi daca ai exces de DHT și ce ai putea face sa stopezi acest lucru.

| Yohei explică (pentru Hyperion7):

Ce teste se fac acolo? La ce ar trebui sa ma astept?