|

Salut! Proteinele îngrașă? Ce fac mai exact ele in general? Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu. Ele în general nu fac nimic, Dar în general sunt folosite ca cărămizi. Din ele se fac proteinele din care este construit corpul uman.

| a răspuns:

Proteina este forma de bază a construcției trupului.
Proteina nu îngrașă. Dar fără ea nu poate exista o creștere a organismului. Prea multă, aduce probleme de sănătate.
După cum știm, proteina vegetală este mai sănătoasă decât cea animală. Carnea este bogată în proteine; chiar și laptele și ouăle. Dar acestea aduc lucruri nefavorabile, adică boli în organism din pricina că: se digeră greu, conțin colesterol și alte grăsimi, etc... Pe scurt animalele ne scurtează viața și sănătatea. Vegetalele ne face mai usori, mai cu chef de viață, mai sănătoși.
Tot ce mâncăm și bem ajunge în sânge. La fel și proteinele. Acestea sunt transportate de celulele roșii în întreg organismul, celule care sunt făcute și din proteine.
Mai multe detalii aici:
http://m.sfatulmedicului.ro/......esara_7744

| a răspuns (pentru anonimg):

Problema cu dieta vegetariana sau vegana este ca trebuie sa mananci mult mai multa mancare fizica, chiar si pentru ati asigura kcaloriile zilnice de mentenanta. Daca vrei sa pui si masa musculara si esti in surplus caloric deja devine aproape imposibil, ar insemna sa mananci toata ziua. Nu cred ca societatea este pregatita pentru asa ceva momentan.