Cancerul la ficat nu se manifestă așa. Ficatul mărit nu dă o umflătură vizibilă.
Nu e vizibila, se observa putin dar mai mult la atingere
Ficat, vezica biliară. un cot al colonului, toate sunt acolo. Ecografie abdominală.
Poate are hernie, pana nu face raze nu poate sti nimeni, poate sa fie o bursita, la ficat daca avea simtea ceva, se simtea rau
Hernie la coaste? voi oare gândiți înainte să răspundeti? Pentru că hernia inghinala și cea de disc nu apare pe partea dreapta la coaste
Frate, sub coasta, pe ficat
Mă întreb dacă știi unde se afla ficatul la om. Mai bine mergi la un medic, la ce informații știi tu cred ca ii pui diagnostic cancer mamar lui taică-tau.
Da' unde se afla?
M-ai spart doamneee
Te pomenești ca ești bibelou.
Hai ca ai avut si tu glume , ma refer ca m-ai spart ca mi s-a parut amuzanta ideea cu cancer mamar la barbati, da nu ai cu cine :\
Dacă ma iau după informațiile găsite pe net ( diagnosticul), cred ca aflu ca mama suferă de boală la prostată. Nu pe internet se pune diagnosticul.
Omule, incep sa cred ca esti incuiat psihic. Am zis doar ca a fost amuzant ce ai spus tu, ma rog bafta.
Știi care e ideea? Eu cu un ochi te vad cam prost, iar cu cealalt ochi ma conving. Eu cred ca tu ești prea retardat dacă nu înțelegi ca fac mișto de tine și de inițiator. Dacă nu ești în stare să înțelegi o glumă, atunci stai în banca ta și nu te mai baga în polemici aiurea. Pentru că eu ce vreau sa zic este nu pe internet pui diagnosticul, ci la medic. La cum gândești, am o vagă impresie că tu te-ai operat pe creier online.
Hahahahaha ce amuzanti suntem, cumva iei glumele de la tony poptamas? si stai calm, mi-am dat seama instant ca faceai misto, si nu e vorba ca nu inteleg gluma, dar deja nu esti amuzant, esti penibil.
Ești prea prost să poți procesa o glumă. Tu razi doar la glumele alea stupide gen las fierbinți. Mai bine du-te și vorbește într-o punga pentru ca te ascult eu mai tarziu. Dacă erai asa deștept cum încerci să te dai, nici măcar nu răspundeai. Dar interesant că tu ești singurul care face pe deșteptul, restul de membri fie ignoră, fie s-au făcut ca nu mi-au văzut comentariul. Ăștia oameni deștepți, nu tu. Tu? Un lache în căutare de atenție. Fa-mi un favor și ușcheala.
Ai vorbit )))), doamne ce vocabular de print vrei sa ai, usor Mihai Eminescu dupa o luna pe TPU, nu vezi ce smecher vrei sa pari? Cum adica daca eram asa destept nu mai raspundeam? Nu vezi ca esti singuru prost care scrie 50 de randuri pentru mine?
Câți ani ai? 10 ani? Numai puștanii ăștia cu ocupația pe Facebook PSP vă puneți numele cu y. De fapt stai, numai fetele pițipoance și băieții cocalari își scriu nickname cu "y". Dacă te în întreb ce semnifica nickname-ul tau nu știi ce să răspunzi pentru că, îți spun sincer, bine măcar că te duc picioarele. Pentru că nu prea te duce capul. nickname-ul meu știu ce reprezinta : vrajesc prosti ca tine să intre în polemici cu mine sa am de cine râde.
ești o alta dovada vie ca un om poate trai fără creier. Înțeleg, este vacanta și te-a lăsat maica-ta mai mult la PC și acum faci pe marele Hulk din spatele unui monitor.
Mai ai timp două ore jumătate să te dai in spectacol precum foca care aplaudă la propria prostie. Apoi după ora 22 vine mămica să te bage în pijamale și la somnic.
Ce impresionat
Nu-l mai lua asa tare ca il faci sa planga dupa si te acuza de cyberbullying.
) ai vorbit, usor ma durule, nu ma cunosti in viata reala, si ce semnifica numele tau ma? usor vrajitorule, te labaresti pe TPU si stai toata ziua pe un forum sa vorbesti cu mine?
Te cheama "Niger" si esti alb ca interfata paginii si ai ajuns sa comentezi de cyberbullying?
Mi-ai zis-o, esti marfa prietene.
Doamne ce ignorant esti replici? imi trebuie replici pentru un virgin de..bag de seama 25-30 de ani? care sta mai mult pe TPU decat vorbeste cu cei din jur?
Ce iti place sa te uiti la intrebarile mele poponare esti amuzant rau in seara asta.
Realizezi cat de penibil esti cand stai sa te certi cu "unu de 16 ani" cand tu esti in varsta a 2 a si te certi la un subiect despre durerea unui anumit om. wake up tristete pura ce esti.
Stai tu calm, nu are nicio legatura daca ai prieteni sau nu, nu are legatura daca am o viata interesanta sau nu, toti avem probleme indiferent de varsta, psihice/fizice. Totul a inceput de la o ironie si tot tu ai continuat. Tot eu is de vina ma? Nu mai judeca varsta, este doar un numar. Si adica faci sarmale din mine la cat is de varza? Tu nu vezi ce dume de **** ai? Stai sa imi dai un roast in spatele unei tastaturi? Care ti-e rostul mai exact? Zi-mi ce te apasa, poate ai si tu tulburari de personalitate si preferi sa-ti manifesti durerea pe alte site-uri? O poti spune, nu suntem statui. Hai pace.