| Anonim110pp1 a întrebat:

Salut

Tatal meu are de un an o umflatura langa coasta dreapta, cred ca e la ficat, spune ca nu-l doare, dar cand pui mana se simte o umflatura
Am citit ca poate fi cancer la ficat dar acolo sunt simptome pe care el nu le are si totusi a trecut in jur de un an 10-12 luni de cand are acea umflatura
Acolo scrie ca trebuia sa slabeasca dar el dincontra s-a ingrasat putin, varsaturi nu are cum se specifica acolo
O sa mearga la control sapt. viitoare dar as vrea sa stiu la ce ma pot astepta
Multumesc si sanatate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Probabil e doar lipom.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil tatăl tău o fi vreun experiment în laborator dacă își are ficatul lângă coasta dreaptă. laughing error 404

| Raducons a răspuns:

Poate are hernie, pana nu face raze nu poate sti nimeni, poate sa fie o bursita, la ficat daca avea simtea ceva, se simtea rau

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cancerul la ficat nu se manifestă așa. Ficatul mărit nu dă o umflătură vizibilă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raducons):

Hernie la coaste? laughing voi oare gândiți înainte să răspundeti? Pentru că hernia inghinala și cea de disc nu apare pe partea dreapta la coaste laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu zic că e lipom sau chist sebaceu

| Anonim110pp1 explică (pentru anonim_4396):

Frate, sub coasta, pe ficat

| Anonim110pp1 explică (pentru sadrian46):

Nu e vizibila, se observa putin dar mai mult la atingere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonim110pp1):

Mă întreb dacă știi unde se afla ficatul la om. Mai bine mergi la un medic, la ce informații știi tu cred ca ii pui diagnostic cancer mamar lui taică-tau.

| Anonim110pp1 explică (pentru anonim_4396):

Da' unde se afla?

| vclaudiu7 a răspuns (pentru anonim_4396):

M-ai spart doamneee laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Anonim110pp1):

Ficat, vezica biliară. un cot al colonului, toate sunt acolo. Ecografie abdominală.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru vclaudiu7):

Te pomenești ca ești bibelou.

Hai ca ai avut si tu glume laughing, ma refer ca m-ai spart ca mi s-a parut amuzanta ideea cu cancer mamar la barbati, da nu ai cu cine :\

anonim_4396

Dacă ma iau după informațiile găsite pe net ( diagnosticul), cred ca aflu ca mama suferă de boală la prostată. Nu pe internet se pune diagnosticul.

Omule, incep sa cred ca esti incuiat psihic. Am zis doar ca a fost amuzant ce ai spus tu, ma rog bafta.

anonim_4396

Știi care e ideea? Eu cu un ochi te vad cam prost, iar cu cealalt ochi ma conving. Eu cred ca tu ești prea retardat dacă nu înțelegi ca fac mișto de tine și de inițiator. Dacă nu ești în stare să înțelegi o glumă, atunci stai în banca ta și nu te mai baga în polemici aiurea. Pentru că eu ce vreau sa zic este nu pe internet pui diagnosticul, ci la medic. La cum gândești, am o vagă impresie că tu te-ai operat pe creier online. laughing

Hahahahaha ce amuzanti suntem, cumva iei glumele de la tony poptamas? si stai calm, mi-am dat seama instant ca faceai misto, si nu e vorba ca nu inteleg gluma, dar deja nu esti amuzant, esti penibil.

anonim_4396

Ești prea prost să poți procesa o glumă. Tu razi doar la glumele alea stupide gen las fierbinți. Mai bine du-te și vorbește într-o punga pentru ca te ascult eu mai tarziu. Dacă erai asa deștept cum încerci să te dai, nici măcar nu răspundeai. Dar interesant că tu ești singurul care face pe deșteptul, restul de membri fie ignoră, fie s-au făcut ca nu mi-au văzut comentariul. Ăștia oameni deștepți, nu tu. Tu? Un lache în căutare de atenție. Fa-mi un favor și ușcheala.

Ai vorbit laughing)))), doamne ce vocabular de print vrei sa ai, usor Mihai Eminescu dupa o luna pe TPU, nu vezi ce smecher vrei sa pari? Cum adica daca eram asa destept nu mai raspundeam? Nu vezi ca esti singuru prost care scrie 50 de randuri pentru mine?

anonim_4396

Câți ani ai? 10 ani? Numai puștanii ăștia cu ocupația pe Facebook PSP vă puneți numele cu y. De fapt stai, numai fetele pițipoance și băieții cocalari își scriu nickname cu "y". Dacă te în întreb ce semnifica nickname-ul tau nu știi ce să răspunzi pentru că, îți spun sincer, bine măcar că te duc picioarele. Pentru că nu prea te duce capul. laughing nickname-ul meu știu ce reprezinta : vrajesc prosti ca tine să intre în polemici cu mine sa am de cine râde. rolling on the floor ești o alta dovada vie ca un om poate trai fără creier. Înțeleg, este vacanta și te-a lăsat maica-ta mai mult la PC și acum faci pe marele Hulk din spatele unui monitor. laughing Mai ai timp două ore jumătate să te dai in spectacol precum foca care aplaudă la propria prostie. Apoi după ora 22 vine mămica să te bage în pijamale și la somnic. laughing Ce impresionat laughing

| DarthNiger a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-l mai lua asa tare ca il faci sa planga dupa si te acuza de cyberbullying.

laughing) ai vorbit, usor ma durule, nu ma cunosti in viata reala, si ce semnifica numele tau ma? usor vrajitorule, te labaresti pe TPU si stai toata ziua pe un forum sa vorbesti cu mine?

| vclaudiu7 a răspuns (pentru DarthNiger):

Te cheama "Niger" si esti alb ca interfata paginii si ai ajuns sa comentezi de cyberbullying?

| DarthNiger a răspuns (pentru vclaudiu7):

Mi-ai zis-o, esti marfa prietene.

| vclaudiu7 a răspuns:

Doamne ce ignorant esti laughing replici? imi trebuie replici pentru un virgin de..bag de seama 25-30 de ani? care sta mai mult pe TPU decat vorbeste cu cei din jur?

| vclaudiu7 a răspuns:

Ce iti place sa te uiti la intrebarile mele poponare laughing esti amuzant rau in seara asta.

| vclaudiu7 a răspuns:

Realizezi cat de penibil esti cand stai sa te certi cu "unu de 16 ani" cand tu esti in varsta a 2 a si te certi la un subiect despre durerea unui anumit om. wake up tristete pura ce esti.

| vclaudiu7 a răspuns:

Stai tu calm, nu are nicio legatura daca ai prieteni sau nu, nu are legatura daca am o viata interesanta sau nu, toti avem probleme indiferent de varsta, psihice/fizice. Totul a inceput de la o ironie si tot tu ai continuat. Tot eu is de vina ma? Nu mai judeca varsta, este doar un numarwinking. Si adica faci sarmale din mine la cat is de varza? Tu nu vezi ce dume de **** ai? Stai sa imi dai un roast in spatele unei tastaturi? Care ti-e rostul mai exact? Zi-mi ce te apasa, poate ai si tu tulburari de personalitate si preferi sa-ti manifesti durerea pe alte site-uri? O poti spune, nu suntem statui. Hai pace.

| minrest a răspuns:

Cred ca este un abces.